伊莉討論區

標題: 石原聰美孖《朝5晚9》拍檔開餐碎不和傳聞 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-11-11 10:53 AM     標題: 石原聰美孖《朝5晚9》拍檔開餐碎不和傳聞

今季日劇《朝5晚9》由石原聰美配山下智久,卡士都唔弱,加上講和尚戀上靚女英文教師嘅故事,原本都應該幾吸引,可惜日本本土收視麻麻,反而喺中港兩地都幾多人追睇。其實除咗主角之外,劇中一班配角都好搶鏡,好似石原喺英文學校啲同事,包括紗榮子扮演嘅發姣教師,高梨臨扮演嘅宅女教師等等,角色都好突出,但係人多自然是非多,紗榮子就被傳同石原不和,二人完全冇偈傾。

不過,紗榮子噚日就係Instagram上載咗張相,係劇中四名女演員包括佢自己、石原、高梨臨同中村Ann嘅合照,紗榮子留言話拍完劇之後,四個人齊齊去開餐,而且食咗好多嘢、傾咗好多偈,十分開心。就係呢張相,就打破紗榮子同石原不和嘅傳聞,但係佢哋依然被指係面和心不和喎。

心得:不和大概是傳聞,石原聰美是大明星,有時不易與其他演員相處,尤其女演員之間是非必多。

[attach]111656126[/attach][attach]111656127[/attach][attach]111656128[/attach][attach]111656130[/attach][attach]111656131[/attach][attach]111656133[/attach][attach]111656134[/attach][attach]111656136[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-11-11 02:14 PM

和不和有時候都嘛是媒體猜的
所以問本人最清楚阿

作者: a5720104    時間: 2015-11-12 05:37 AM

從照片上來看兩人的關係看起來很好
不和的傳聞大概是媒體刻意炒作出來的
作者: a22058126    時間: 2015-11-13 10:58 PM

身材真是好啊又長的漂亮啊
作者: lawlawl4d    時間: 2015-11-13 11:52 PM

作者: ilovecat2013    時間: 2015-11-14 02:40 AM

這部我有看~滿好看的~
反而漫畫沒看過…等演完看看看吧!
媒體總是愛亂寫,所以才會說他們都用一枝筆就可以殺人…這是個不講話也能造口業的行業吧@_@?
作者: dadu3    時間: 2015-11-14 11:10 AM

都是美女唷
石原特有一種俏皮感
作者: f8680048    時間: 2015-11-14 01:54 PM

不用理會
一些無里頭ㄉ傳聞 做自己比較重要 理不完
作者: BC0951049    時間: 2015-11-15 03:59 AM

長得還不錯喔可惜胸部有點小
作者: amgis    時間: 2016-2-14 05:59 PM

真希望可以再看到續集,而且是同樣陣容^_^
作者: 小白鬼鬼    時間: 2016-2-14 10:58 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www2333.eyny.com/) Powered by Discuz!